понеделник, 12 януари 2009 г.

Силистренци започват на 14 януари
Мистериозен нападател пристига в “Доростол 2003”


На 14 януари стартират своята зимна подготовка футболистите на ФК “Доростол 2003”. Новият наставник на доростолци Георги Иванов-Геша ще изведе своите възпитаници от 10 часа на стадион “Луи Айер” за първата тренировка през тази година.
Предварително обявената дата 19 януари за начало на подготовката е променена по искане на Иванов. 
На този етап няма информации около селекцията в клуба като се очаква програмата и новите имена да станат ясни след първата тренировка за годината.
Бившият футболист на “Славия” и “Левски” (София) се очаква да парафира своя договор с клуба в близките дни, като след това ще бъде представен на местните медии на официална пресконференция. 
Освен това стана ясно, че класен централен нападател ще акостира в редиците на силистренци, но от ръководството запазиха името му в тайна.
Вече е ясна дата и на една от контролите на силистренския ФК “Доростол” по време на зимния подготвителен период.  
На 7 февруари в русенското село Николово, доростолци излизат срещу един от силните тимове в Източната “Б” група – “Дунав”.

Съперник на “Доростол 2003” готви сериозна селекция

Един от участниците в Североизточната “В” група “Септември” (Тервел) прави сериозна селекция за пролетния дял от първенството. Треньорът Валентин Пейчев вече е влязъл в преговори с няколко футболисти, които имат опит в професионалния футбол. Това са халфовете Явор Колев, Недко Ангелов и Георги Няголов. Тимът ще разполага със стабилен финансов бюджет.
До края на първенството ще бъде завършен и ремонтът на стадиона в Тервел, който ще разполага с 3000 пластмасови седалки и специална рамка за инвалиди.
Тервелският футболния тим заема единадесета позиция след края на есенния дял в шампионата.


Няма коментари:

Публикуване на коментар