понеделник, 12 януари 2009 г.


Тодорин Димитров се завръща в Силистра?
Доростолци с нов помощник-треньор


Бившият футболист на ФК “Доростол” Тодорин Димитров може да се завърне в редиците на местния футболен клуб. Това заявиха от ръководството на клуба.
Водени са разговори с талантливия играч и той приел предложението на доростолци.
Завръщането на Тодорин Димитров в редиците на ФК “Доростол 2003” ще се осъществи единствено ако бързоногото крило отпадне от сметките на новия наставник на “Черноморец” (Бургас) Красимир Балъков. Легендата на германския “Щутгарт” погна сериозно новите си възпитаници, като бургазлии са подложени на ежедневни триразови занимания.
Също така стана ясен и треньорският щаб на новия наставник на “Доростол 2003” Георги Иванов-Геша. Помощник на старшията ще бъде Деян Дечев, който ръководи юношескаъа формация – младша възраст на клуба. Дечев ще продължи да тренира юношите, но ще помага и на Иванов в подготовката на мъжкия състав.
Освободени са треньорът на вратарите Илиян Илиев-Дзенга, както и кондиционният спец Илия Недков.
Халфът Ивайло Петров също ще бъде освободен от отбора. Хасковлията дълго време страдаше от травма и рядко попадаше в сметките на бившия наставник Тодор Тодоров. Обмисля се и един от вратарите - Митко Недев, както и Добромир Илиев и Веслин Димитров, също да бъде освободен.




Няма коментари:

Публикуване на коментар