вторник, 13 януари 2009 г.

Геша ще “размразява” “Доростол”
* Силистренци в Каварна през февруари


В сряда от 10 часа на стадион “Луи Айер” новият наставник на силистренци Георги Иванов-Геша ще изведе за първа тренировка своите нови възпитаници.
Очаква се за началото на зимната подготовка на стадиона да присъства и част от ръководството на клуба.
Доростолци ще се подготвят десетина дни в Силистра, след което предстои двуседмичен лагер в село Ветрен. Все още не е изяснен планът за тренировки, като съществува вариант местните футболисти да се подготвят в някое от близките села – Сребърна или Ситово. Но най-вероятно те ще бъдат извозвани с автобус всеки ден, за да ползват стадион “Луи Айер”.
Първата контрола на доростолци ще бъде на 24 януари срещу отбора на “Черноморец” (Балчик). Уговорени са спаринги и с тимовете на “Монтана”, “Волов” (Шумен) и ”Дунав” (Русе). Датите за тези срещи все още се уточняват.
Предстои да бъдат договорени още няколко контролни срещи.
Междувременно стана ясно, че ръководството на “Доростол 2003” ще се възползва от призива на кмета на Каварна Цонко Цонев, че всички желаещи отбори могат да ползват базата на клуба за подготовка.
През февруари доростолци ще отседнат в хотел “Деница”, където компания ще им правят тимовете на “Волов” (Шумен) и “Слобозия” (Румъния). 

Няма коментари:

Публикуване на коментар