сряда, 4 февруари 2009 г.

"Доростол`2003" и "Аристон" връткат 2:2 на ученически стадион

Днес в контролна среща, изиграна на ученическия стадион на спортното училище в Русе, местният Аристон и Доростол (Силистра) завършиха наравно 2:2.
Двубоят премина много оспорвано като двата тима не успяха да създадат много чисти голови положения.
Доростолци откриха резултата в 40-ата минута чрез Габриел Русев, който бе точен след хубава атака. 
През втората част двамата наставници извършиха множество смени, което накъса играта. Все пак в 56-ата минута Валери Кулинов изпълни перфектно пряк свободен удар и изравни за Аристон. Девет минути по-късно силистренци отново поведоха в резултата. Тогава резервата Мустафа Фучиджи нахлу отдясно и центрира, топката стигна до Станислав Събев, който от малкия пеналт наказа стражът на русенци – 1:2.
В последните секунди на срещата главният рефер отсъди дузпа за домакините за игра с ръка в наказателното поле на гостите. Валери Кулинов бе точен от бялата точка и оформи крайното 2:2.
След срещата наставникът на Доростол (Силистра) Георги Иванов – Геша заяви, че е доволен от показаната игра на своите възпитаници.
„След контролата с Черноморец (Балчик), това ни е второ стъпване на терен. Няма да привличаме други играчи засега. Ще продължим с това, което имаме”, допълни Геша.
Следващата контролна среща на Доростол (Силистра) е следващият петък срещу Септември (Тервел). Съществува вероятност в средата на следщвата седмица да бъде уреден и спаринг с Дунав (Русе).


Няма коментари:

Публикуване на коментар